Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Langtidsstekt kalkunfilet

Langtidsstekt kalkunfilet

Ingredienser

6  porsjoner
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kalkunfileten blir ekstra saftig om den får stå lenge i ovnen på lavere temperatur! Kalkun er en klassiker på nyttårsaften, men smaker godt hele året. Tilpass gjerne tilbehøret etter sesong.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

6  porsjoner

Slik gjør du

Temperer alltid kjøttet før du begynner å tilberede det. Romtemperert kjøtt gir bedre bruningsresultat og et mer smakfullt kjøtt enn om det tilberedes direkte fra kjøleskapet.

trinn du kan merke av
Helstekt kalkunfilet trinnbilder
Helstekt kalkunfilet trinnbilder
Helstekt kalkunfilet trinnbilder
Helstekt kalkunfilet trinnbilder

Kalkunfilet med julerub er en favoritt i jula, mens kalkunfilet med timiansmør og sommerkål er en klassiker i sommersesongen!

Langtidsstekt kalkunfilet

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10482, server:MP-PRD-WEB13 27.07.2024 03:13:22