Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Langtidsstekt kalkunfilet

Langtidsstekt kalkunfilet

Ingredienser

6  porsjoner
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 301 kcal
Fett 8 g
Protein 57 g
Karbohydrater 0 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kalkunfileten blir ekstra saftig om den får stå lenge i ovnen på lavere temperatur! Kalkun er en klassiker på nyttårsaften, men smaker godt hele året. Tilpass gjerne tilbehøret etter sesong.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

6  porsjoner
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 301 kcal
Fett 8 g
Protein 57 g
Karbohydrater 0 g

Slik gjør du

Temperer alltid kjøttet før du begynner å tilberede det. Romtemperert kjøtt gir bedre bruningsresultat og et mer smakfullt kjøtt enn om det tilberedes direkte fra kjøleskapet.

trinn du kan merke av
Helstekt kalkunfilet trinnbilder
Helstekt kalkunfilet trinnbilder
Helstekt kalkunfilet trinnbilder
Helstekt kalkunfilet trinnbilder

Kalkunfilet med julerub er en favoritt i jula, mens kalkunfilet med timiansmør og sommerkål er en klassiker i sommersesongen!

Langtidsstekt kalkunfilet

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12096, server:MP-PRD-WEB12 13.11.2024 10:26:01