Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kjøttboller med tomatpesto

Kjøttboller med tomatpesto

Ingredienser

porsjoner

Kjøttboller:

  • 400 g kjøttdeig
  • 2 stk. sjalottløk
  • 0,5 stk. rød chili
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts muskatblomme
  • 1 ts tørket oregano
  • 2 ss griljermel
  • 1 stk. egg

Tomatpesto:

  • 150 g soltørkede tomater i olje
  • 50 g pinjekjerner
  • 50 g parmesan
  • 2 båter hvitløk
  • 0,5 potte frisk basilikum

Tilbehør:

  • 4 skiver lyst brød
  • 2 ss smør
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En super tapasrett når du har lyst på noe godt eller har lyst til å imponere gjestene. Hjemmelagde kjøttboller av svin med en smakfull tomatpesto på et digg, ristet brød! Kjøttbollene kan godt kjøpes ferdig. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Kjøttboller:

  • 400 g kjøttdeig
  • 2 stk. sjalottløk
  • 0,5 stk. rød chili
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts muskatblomme
  • 1 ts tørket oregano
  • 2 ss griljermel
  • 1 stk. egg

Tomatpesto:

  • 150 g soltørkede tomater i olje
  • 50 g pinjekjerner
  • 50 g parmesan
  • 2 båter hvitløk
  • 0,5 potte frisk basilikum

Tilbehør:

  • 4 skiver lyst brød
  • 2 ss smør

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Kjøttboller med tomatpesto

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 24.04.2024 06:00:55