Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Pizzasnurrer med skinke og pesto

Ingredienser

  • 1 stk. ferdig pizzadeig (rå), langpanne (á 550 g)
  • ca. 0,5 glass pesto (á 190 g)
  • 200 g revet mozzarella , eventuelt annen hvit ost
  • 100 g naturell kalkunpålegg eller kyllingpålegg
Del

Pizzasnurrer med skinke og pesto

(1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Raske pizzasnurrer med kylling- eller kalkunskinke og pesto! Perfekt i matpakken når du har lyst på noe ekstra godt.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 stk. ferdig pizzadeig (rå), langpanne (á 550 g)
  • ca. 0,5 glass pesto (á 190 g)
  • 200 g revet mozzarella , eventuelt annen hvit ost
  • 100 g naturell kalkunpålegg eller kyllingpålegg

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server pizzasnurrene som kveldssnacks, til en salat eller når du skal ha noe ekstra godt i matpakken. Frys gjerne pizzasnurrene og ta dem opp på morgenen, da har de rukket å tine til lunsj. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB11 27.01.2023 22:23:02