Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pizzasnurrer med skinke og pesto
Barn kan lage pizzasnurrer selv med oppskrift fra MatStart. Besøk matstart.no

Pizzasnurrer med skinke og pesto

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. ferdig pizzadeig (rå), langpanne (á 550 g)
  • ca. 0,5 glass pesto (á 190 g)
  • 200 g revet mozzarella , eventuelt annen hvit ost
  • 100 g naturell kalkunpålegg eller kyllingpålegg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Raske pizzasnurrer med kylling- eller kalkunskinke og pesto! Perfekt i matpakken når du har lyst på noe ekstra godt.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. ferdig pizzadeig (rå), langpanne (á 550 g)
  • ca. 0,5 glass pesto (á 190 g)
  • 200 g revet mozzarella , eventuelt annen hvit ost
  • 100 g naturell kalkunpålegg eller kyllingpålegg

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server pizzasnurrene som kveldssnacks, til en salat eller når du skal ha noe ekstra godt i matpakken. Frys gjerne pizzasnurrene og ta dem opp på morgenen, da har de rukket å tine til lunsj. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB12 24.07.2024 20:44:20