Ingredienser

  • 1 stk. ferdig pizzadeig (rå), langpanne (á 550 g)
  • ca. 0,5 glass pesto (á 190 g)
  • 200 g revet mozzarella , eventuelt annen hvit ost
  • 100 g naturell kalkunpålegg eller kyllingpålegg
Del

Pizzasnurrer med skinke og pesto

(1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Raske pizzasnurrer med kylling- eller kalkunskinke og pesto! Perfekt i matpakken når du har lyst på noe ekstra godt.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 stk. ferdig pizzadeig (rå), langpanne (á 550 g)
  • ca. 0,5 glass pesto (á 190 g)
  • 200 g revet mozzarella , eventuelt annen hvit ost
  • 100 g naturell kalkunpålegg eller kyllingpålegg

Slik gjør du

1. Forvarm stekeovnen til 220 °C.

2. Rull ut pizzadeigen, og smør et tynt lag med pesto utover hele deigen. Dryss på revet ost.

3. Skjær kalkun- eller kyllingpålegg i tynne stimler og fordel pålegget over osten. Rull forsiktig sammen pizzadeigen til en tykk pølse. Se til at du strammer godt underveis slik at fyllet ligger tett inni deigen. 

4. Skjær den fylte deigen i emner på ca. 3 cm og legg dem på et bakepapirkledd stekebrett. 

5. Stek pizzasnurrene midt i ovn til de er gyldne og osten har smeltet, 12-15 minutter. 

Server pizzasnurrene som kveldssnacks, til en salat eller når du skal ha noe ekstra godt i matpakken. Frys gjerne pizzasnurrene og ta dem opp på morgenen, da har de rukket å tine til lunsj. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant