Glasert svinekam med fennikel og koriander
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Et stort stykke kjøtt på bordet er kjennetegn på en klassisk søndagsmiddag for mange. Svinekam med spennende krydder og sødme fra aprikos gir skikkelig helgefølelse!
Ingredienser
porsjoner
-
2 kg svinekam med ben -
0,5 ts salt -
1 ts pepper -
2 dl vann eller hvitvin
Glaze:
-
2 ss fennikelfrø -
2 ss korianderfrø -
0,5 ts hel pepper -
3 dl aprikossyltetøy -
4 ss rapsolje eller olivenolje
Grønnsaker:
-
600 g potet -
2 stk. fennikel -
6 stk. gulrot -
500 g rosenkål -
6 stilker frisk timian -
2 ts salt -
1 ts kvernet pepper -
4 ss nøytral olje
Slik gjør du
Server glasert svinekam med grønnsaker og saus.