Glasert svinekam med fennikel og koriander

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Et stort stykke kjøtt på bordet er kjennetegn på en klassisk søndagsmiddag for mange. Svinekam med spennende krydder og sødme fra aprikos gir skikkelig helgefølelse!

Ingredienser

porsjoner
  • 2 kg svinekam med ben
  • 0,5 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 2 dl vann eller hvitvin

Glaze:

  • 2 ss fennikelfrø
  • 2 ss korianderfrø
  • 0,5 ts hel pepper
  • 3 dl aprikossyltetøy
  • 4 ss rapsolje eller olivenolje

Grønnsaker:

  • 600 g potet
  • 2 stk. fennikel
  • 6 stk. gulrot
  • 500 g rosenkål
  • 6 stilker frisk timian
  • 2 ts salt
  • 1 ts kvernet pepper
  • 4 ss nøytral olje

Slik gjør du

bar

           Server glasert svinekam med grønnsaker og saus.