Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svinecarré med spinatsalat

Svinecarré med spinatsalat

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g svinecarré
  • 2 ts salt
  • 2 ts kvernet pepper
  • 1 ts malt allehånde
  • 0,5 ts malt ingefær
  • 2 ss smør
  • 4 båter hvitløk
  • 16 stk. små småpoteter

Spinatsalat:

  • 200 g frisk spinat
  • 1,5 stk. løk
  • 150 g tørket aprikos
  • 2 ss olivenolje
  • 1 glass kapers
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1038 kcal
Fett 46 g
Protein 68 g
Karbohydrater 81 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Imponer med helstekt, julekrydret svinecarré! Enkel spinatsalat, kokte poteter og sjysaus er godt tilbehør. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g svinecarré
  • 2 ts salt
  • 2 ts kvernet pepper
  • 1 ts malt allehånde
  • 0,5 ts malt ingefær
  • 2 ss smør
  • 4 båter hvitløk
  • 16 stk. små småpoteter

Spinatsalat:

  • 200 g frisk spinat
  • 1,5 stk. løk
  • 150 g tørket aprikos
  • 2 ss olivenolje
  • 1 glass kapers
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1038 kcal
Fett 46 g
Protein 68 g
Karbohydrater 81 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Å temperere kjøttet gjør du ved å la det ligge på kjøkkenbenken 30-40 minutter før du steker den.

Server svinecarré med spinatsalat, kokte småpoteter, sennep, stekesjy og litt ekstra med hakkede urter i en skål. 

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12320, server:MP-PRD-WEB11 13.12.2024 06:15:21