Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Innbakt svinefilet med sopp og løk

Innbakt svinefilet med sopp og løk

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av svin
  • 3 ts salt
  • 2 ts kvernet pepper
  • 2 ss smør til bruning
  • 2 plater butterdeig
  • 1 stk. egg til pensling

Soppblanding til fyll:

  • 150 g frisk sjampinjong
  • 2 stk. sjalottløk
  • 2 ss smør
  • 3 ss hakket bladpersille eller kruspersille
  • 2 dl fersk brødrasp
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Tilbehør:

  • 400 g aspargesbønner
  • 100 g østerssopp eller annen sopp
  • 2 ss smør
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 pk reddik
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 732 kcal
Fett 37 g
Protein 50 g
Karbohydrater 43 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (6)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Svin ytrefilet bakt inn i butterdeig sammen med nydelig soppfyll. En mør, smakfull og imponerende rett.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av svin
  • 3 ts salt
  • 2 ts kvernet pepper
  • 2 ss smør til bruning
  • 2 plater butterdeig
  • 1 stk. egg til pensling

Soppblanding til fyll:

  • 150 g frisk sjampinjong
  • 2 stk. sjalottløk
  • 2 ss smør
  • 3 ss hakket bladpersille eller kruspersille
  • 2 dl fersk brødrasp
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Tilbehør:

  • 400 g aspargesbønner
  • 100 g østerssopp eller annen sopp
  • 2 ss smør
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 pk reddik
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 732 kcal
Fett 37 g
Protein 50 g
Karbohydrater 43 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server skiver av innbakt svinefilet med stekt sopp, aspargesbønner og høvlede reddiker.

Hasselbackpoteter passer også perfekt til denne retten.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11948, server:MP-PRD-WEB12 02.11.2024 21:44:53