Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Festgryte med biff og mørkt øl

Festgryte med biff og mørkt øl

Ingredienser

4  porsjoner
  • 600 g ytrefilet av storfe
  • 1 stk. løk , finhakket
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 200 g sopp , gjerne østerssopp
  • 2 stk. gulrot
  • 2 stk. persillerot
  • 2 ss tomatpuré
  • 2 dl mørkt øl
  • 3 dl oksekraft eller buljong
  • 1 ss soyasaus
  • 2 ss frisk timian , finhakket
  • 1,5 ss maisenna
  • 2 ss smør eller olje
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (9)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Festgryte med biff og mørkt øl sier fest! La biff, øl og andre godsaker putre på ovnen mens du selv gjør de siste forberedelsene til vennemiddagen.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 600 g ytrefilet av storfe
  • 1 stk. løk , finhakket
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 200 g sopp , gjerne østerssopp
  • 2 stk. gulrot
  • 2 stk. persillerot
  • 2 ss tomatpuré
  • 2 dl mørkt øl
  • 3 dl oksekraft eller buljong
  • 1 ss soyasaus
  • 2 ss frisk timian , finhakket
  • 1,5 ss maisenna
  • 2 ss smør eller olje
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gryten med kokte poteter. 

Festgryte med biff og mørkt øl

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB13 15.07.2024 06:20:13