Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lammegryte med mørkt øl

Lammegryte med mørkt øl

Ingredienser

porsjoner
  • 1,5 kg fårikålkjøtt
  • 4 stk. gulrot
  • 1 stk. løk
  • 1000 g potet
  • 2 kvister frisk rosmarin
  • 4 kvister frisk timian
  • 3 ss hakket bladpersille
  • skallet av 1 stk. sitron
  • 0,33 l mørkt øl
  • 3 dl vann
  • 1 stk. hønsebuljongterning
  • 2 ts salt
  • 1 ts kvernet pepper
  • 0,5 kg frisk sjampinjong
  • 4 dl frosne erter
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Langtidskoking er en fantastisk metode for å få det beste ut av råvarene. Denne lammegryta med mørkt øl og sitron er verdt koketida.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1,5 kg fårikålkjøtt
  • 4 stk. gulrot
  • 1 stk. løk
  • 1000 g potet
  • 2 kvister frisk rosmarin
  • 4 kvister frisk timian
  • 3 ss hakket bladpersille
  • skallet av 1 stk. sitron
  • 0,33 l mørkt øl
  • 3 dl vann
  • 1 stk. hønsebuljongterning
  • 2 ts salt
  • 1 ts kvernet pepper
  • 0,5 kg frisk sjampinjong
  • 4 dl frosne erter

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server lammegryten rykende varm i dype tallerkener.

Du kan gjerne bruke fårikålkjøtt av får i stedet for lam, men husk at fårekjøttet trenger lenger tilberedningstid. Kok eventuelt fårekjøttet 1 time på forhånd.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB15 30.05.2024 07:51:13