Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Eplekake med revet eple

Eplekake med revet eple

Ingredienser

porsjoner

Du får 8 kakestykker av en kake.

  • 200 g smør
  • 3 stk. egg
  • 4,5 dl sukker
  • 4 dl hvetemel
  • 1,5 ss vaniljesukker
  • 3 stk. store eple
  • 1 ss melis til pynt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Høsten er høytid for norske epler, og det er ikke mye som smaker bedre enn nystekt eplekake.  Revet eple gjør kaken ekstra saftig og god på smak. Server gjerne med vaniljeis eller kesam til - nam!

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Du får 8 kakestykker av en kake.

  • 200 g smør
  • 3 stk. egg
  • 4,5 dl sukker
  • 4 dl hvetemel
  • 1,5 ss vaniljesukker
  • 3 stk. store eple
  • 1 ss melis til pynt

Slik gjør du

trinn du kan merke av

La kaken avkjøles før du har den over på serveringsfat. Strø over melis og nyt! 

Eplekake med revet eple

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB15 25.04.2024 06:34:04