Eple- og fennikelsalat

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Eple- og fennikelsalat er et frisk og godt tilbehør som passer til både kjøtt, fisk og tradisjonell julemat. 

Ingredienser

  • 1 stk fennikel
  • 2 stk eple
  • saft av 1 stk sitron
  • 2 ss finhakket frisk kruspersille
  • 14 ts pepper
Vis næringsinnhold
Energi
46kcal
Fett
0.2g
Protein
1g
Karbohydrater
8.1g
Jern
0.5mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

1. Bruk en ostehøvel og snitt fennikel i tynne strimler.

2. Fjern kjernehuset og skjær resten av eplet i små terninger.

3. Bland eple og fennikel og press over sitronsaft.  Smak til med pepper, og dryss finhakket persille over før servering.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.