Ingredienser

  • 1 stk. fennikel
  • 2 stk. eple
  • saft av 1 stk. sitron
  • 2 ss finhakket frisk kruspersille
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

46kcal

Energi

0.2g

Fett

1g

Protein

8.1g

Karbohydrater

0.5mg

Jern

Del

Eple- og fennikelsalat

(2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Eple- og fennikelsalat er et frisk og godt tilbehør som passer til både kjøtt, fisk og tradisjonell julemat. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 stk. fennikel
  • 2 stk. eple
  • saft av 1 stk. sitron
  • 2 ss finhakket frisk kruspersille
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

46kcal

Energi

0.2g

Fett

1g

Protein

8.1g

Karbohydrater

0.5mg

Jern

Slik gjør du

  1. Bruk en ostehøvel og snitt fennikel i tynne strimler.
  2. Del eplet i to, fjern kjernehuset og skjær eplet i tynne skiver.
  3. Bland eple og fennikel og press over sitronsaft. Smak til med pepper, og dryss finhakket persille over før servering.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant