Ingredienser

  • 2 stk. kyllingfilet
  • 1 ss flytende margarin til steking
  • 2 stk. egg
  • 200 g couscous
  • 0,5 stk. isbergsalat eller en annen god salat
  • 2 stk. tomat eller noen cherrytomater
  • 0,5 stk. agurk
  • 1 stk. rødløk
  • 2 båter presset hvitløk
  • saften av 1 stk. sitron
  • 2 ss olivenolje
  • 0,5 dl frisk mynte eller kruspersille
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Couscoussalat med egg og kylling

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Server egg og kylling på couscoussalat som en egen liten rett eller la den være en del av en større tapasbuffet.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 2 stk. kyllingfilet
  • 1 ss flytende margarin til steking
  • 2 stk. egg
  • 200 g couscous
  • 0,5 stk. isbergsalat eller en annen god salat
  • 2 stk. tomat eller noen cherrytomater
  • 0,5 stk. agurk
  • 1 stk. rødløk
  • 2 båter presset hvitløk
  • saften av 1 stk. sitron
  • 2 ss olivenolje
  • 0,5 dl frisk mynte eller kruspersille
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

  1. Stek kyllingfiletene hele eller i strimler. Kok eggene i 9 minutter. Avkjøl helt.
  2. Kok couscous etter anvisning på pakken og la den bli kald.
  3. Skjær alle grønnsakene i mindre biter og bland inn couscous, sitronsaft, olivenolje og urter. Smak til med salt og pepper.
  4. Fordel salaten i porsjonsskåler og anrett med kylling og egg på toppen.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant