Couscoussalat med egg og kylling

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Server egg og kylling på couscoussalat som en egen liten rett eller la den være en del av en større tapasbuffet.

Ingredienser

  • 2 stk. kyllingfilet
  • 1 ss flytende margarin til steking
  • 2 stk. egg
  • 200 g couscous
  • 0,5 stk. isbergsalat eller en annen god salat
  • 2 stk. tomat eller noen cherrytomater
  • 0,5 stk. agurk
  • 1 stk. rødløk
  • 2 båt presset hvitløk
  • saften av 1 stk. sitron
  • 2 ss olivenolje
  • 0,5 dl frisk mynte eller kruspersille
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

  1. Stek kyllingfiletene hele eller i strimler. Kok eggene i 9 minutter. Avkjøl helt.
  2. Kok couscous etter anvisning på pakken og la den bli kald.
  3. Skjær alle grønnsakene i mindre biter og bland inn couscous, sitronsaft, olivenolje og urter. Smak til med salt og pepper.
  4. Fordel salaten i porsjonsskåler og anrett med kylling og egg på toppen.

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.