Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllingsalat med couscous og ruccula

Kyllingsalat med couscous og ruccula

Ingredienser

porsjoner

Couscous med ruccula:

  • 4 dl grønnsakbuljong (utblandet)
  • 50 g smør
  • 4 dl couscous
  • ca. 0,5 ts gurkemeie
  • 2 stk. eple
  • 1 stk. rødløk
  • 1 pk ruccula
  • 200 g fetaost

Dressing:

  • 2 dl seterrømme
  • 1 dl hakkede, soltørkede tomater
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Gjør litt ekstra ut av kyllingsalaten, server den med spennende og fargerike ingredienser.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Couscous med ruccula:

  • 4 dl grønnsakbuljong (utblandet)
  • 50 g smør
  • 4 dl couscous
  • ca. 0,5 ts gurkemeie
  • 2 stk. eple
  • 1 stk. rødløk
  • 1 pk ruccula
  • 200 g fetaost

Dressing:

  • 2 dl seterrømme
  • 1 dl hakkede, soltørkede tomater

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB11 21.05.2024 15:10:29