Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
biryani masala

Biryani masala

Ingredienser

porsjoner
  • 2 ss hel pepper
  • 3 ss korianderfrø
  • 2 stk. hel kanel
  • 2 ss spisskummenfrø
  • 1,5 ss fennikelfrø
  • 1 ss hel nellik
  • 1,5 ss stjerneanis
  • 2 ss muskatblomme
  • 1 ss hel kardemomme (grønn)
  • 2 ss hel kardemomme (svart)
  • 2 ss chilipulver
  • 2 ss kashmiri chilipulver
  • 1 ss salt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Biryani masala er en krydderblanding som brukes til kylling biryani både i Pakistan og India. Blandingen består av varme og aromatiske kryddere som koriander, spisskummen, kardemomme, stjerneanis og kashmiri chili som gir masse smak til enhver rett. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 ss hel pepper
  • 3 ss korianderfrø
  • 2 stk. hel kanel
  • 2 ss spisskummenfrø
  • 1,5 ss fennikelfrø
  • 1 ss hel nellik
  • 1,5 ss stjerneanis
  • 2 ss muskatblomme
  • 1 ss hel kardemomme (grønn)
  • 2 ss hel kardemomme (svart)
  • 2 ss chilipulver
  • 2 ss kashmiri chilipulver
  • 1 ss salt

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Bruk aller helst en kaffekvern du ikke skal kverne kaffebønner i da det kan bli rester av krydder i kverna. Vil du bruke noe annet kan du bruke en morter, stavmikser eller en liten foodprosessor. 

Kashmiri chili er mild på smak og gir en god aroma til krydderblandingen.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB15 26.04.2024 17:57:07