Ingredienser

  • 6 stk. gulrot
  • 3 stk. persillerot
  • 1 ts malt spisskummen
  • 1 ts garam masala
  • 0,5 ts chilipulver
  • 1 ss rapsolje
  • 1 ss flytende honning
  • saft av 0,5 stk. appelsin
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

105kcal

Energi

3.3g

Fett

2.1g

Protein

14.2g

Karbohydrater

1.4mg

Jern

Del

Indiskkrydrede rotgrønnsaker

(2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lyst på et nytt og spennende tilbehør til middagen? Prøv indiskkrydrede rotgrønnsaker med en eksotisk smak!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 6 stk. gulrot
  • 3 stk. persillerot
  • 1 ts malt spisskummen
  • 1 ts garam masala
  • 0,5 ts chilipulver
  • 1 ss rapsolje
  • 1 ss flytende honning
  • saft av 0,5 stk. appelsin
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

105kcal

Energi

3.3g

Fett

2.1g

Protein

14.2g

Karbohydrater

1.4mg

Jern

Slik gjør du

  1. Rens gulrot og persillerot, og del i staver.
  2. Rist spisskummen, garam masala og chilipulver i en panne med olje på svak varme i 2 minutter. Rør om av og til.
  3. Løft pannen av platen, ha i honning og appelsinsaft, rør om og smak til med salt og pepper. Vend inn gulrot og persillerot.
  4. Ha grønnsakene i en ildfast form og bak i ovnen, ca. 15 minutter.

 

Grønnsakene kan også pakkes i aluminiumfolie og bakes på grillen.

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant