Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Ingredienser

Urtesmør:

  • 100 g smør
  • 3 ss hakket frisk timian , eventuelt andre friske urter
  • 1 ts flaksalt
  • 0,25 ts pepper

Tilbehør:

  • 1 stk. rødløk
Del

Tomahawk med grillet søtpotet

(0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Biffen med stor B - perfekt på grillen! Tomahawk, eller côte de boeuf, er det samme stykket som entrecôte med noe av brystbenet på. Her serveres biffen med et aromatisk urtesmør og kullsorte grillede søtpoteter som gjør seg selv over glørne samtidig som du griller kjøttet. Kan det bli bedre? 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

Urtesmør:

  • 100 g smør
  • 3 ss hakket frisk timian , eventuelt andre friske urter
  • 1 ts flaksalt
  • 0,25 ts pepper

Tilbehør:

  • 1 stk. rødløk

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Lite stekt: 55 °C, medium: 60 °C, medium pluss: 65 °C og gjennomstekt: 70 °C

Tomahawk høydebilde

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB11 23.03.2023 08:45:40