Ananassalat med chili

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

Har du prøvd grillet ananas? Dette er en kjempegod salat til grillet kjøtt. Du kan også bruke denne salaten som egen forrett.

Ingredienser

  • 1 stk frisk ananas
  • 1 stk rød chili
  • ca. 50 g frisk ingefær
  • 2 ss hakket frisk koriander
  • 112 dl solsikkeolje
  • 1 stk lime
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
Vis næringsinnhold
Energi
383kcal
Fett
34.53g
Protein
0.9g
Karbohydrater
17.51g
Jern
0.55mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

1. Skrell ananasen, skjær den i to og fjern kjernen. Skjær ananasen i 5 mm tykke halvmåner og pensle disse med litt solsikkeolje.

2. Grill ananasen på begge sider på sterk varme i totalt 5 minutter. 

3. Ta ut frøene av chilien og finhakk den. Bland med finrevet ingefær, frisk koriander, limesaft og olje i en bolle. Ha i de nygrillede ananasbitene og smak om nødvendig til med salt og pepper.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.