Ananassalat med chili

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

Har du spist grillet ananas? I så fall vet du at det er kjempegodt! Denne salaten med grillet ananas og chili er nydelig tilbehør til grillet kjøtt. Salaten kan også serveres som egen forrett.

Ingredienser

  • 1 stk frisk ananas
  • 1 stk rød chili
  • 1 ss frisk ingefær
  • 2 ss hakket frisk koriander
  • 3 ss nøytral olje
  • saft av 1 stk lime
  • 1 ss flytende honning
Vis næringsinnhold
Energi
383kcal
Fett
34.53g
Protein
0.9g
Karbohydrater
17.51g
Jern
0.55mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Skrell ananas, skjær den i to og fjern kjernen. Skjær ananasen i 5 mm tykke halvmåner og pensle med litt olje.
  2. Grill ananasen på begge sider på sterk varme i totalt 5 minutter.
  3. Ta ut frøene av chilien og finhakk den. Bland med finrevet ingefær, frisk koriander, limesaft og olje i en bolle. Ha i de nygrillede ananasbitene og smak til med honning.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.