Ingredienser

  • 2 stk. rød paprika
  • 0,5 ss olivenolje
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

30,0kcal

Energi

1,4g

Fett

0,6g

Protein

3,1g

Karbohydrater

0,3mg

Jern

Del

Grillet paprika

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Paprika er enkelt og raskt å tilberede, inneholder masse god smak og fungerer som et godt tilbehør til grillmaten. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 2 stk. rød paprika
  • 0,5 ss olivenolje
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

30,0kcal

Energi

1,4g

Fett

0,6g

Protein

3,1g

Karbohydrater

0,3mg

Jern

Slik gjør du

  1. Skyll paprika i kaldt vann og tørk dem litt med kjøkkenpapir.
  2. Grill paprikaene på høy varme i noen minutter på hver side til de har fått en fin farge. Om paprikaene blir svidd - fortvil ikke, de skal uansett skrelles og det er enklere å få av skallet om paprikaskinnet blir litt svidd.
  1. Ta dem av grillen, fjern stilken og dra av skallet med en tynn, liten kniv.
  2. Kutt den grillede paprikaen i grove biter. Legg den på et fat eller i en serveringsbolle. Ha over olivenolje og smak til med salt og pepper.

Grillet søt paprika

Bruk gjerne avlange søtpaprika eller spisspaprika. De er som navnet tilsier noe søtere på smak og går litt raskere å tilberede.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant