Ingredienser

  • ca. 200 g ferdig grillet ørret eller annen fisk
  • 2 skiver brød , gjerne surdeigsbrød
  • 2 ss smør
  • 0,5 stk. bladsalat
  • 0,5 stk. agurk
  • 2 stk. reddik
  • 1 stk. vårløk

Dressing:

  • 1 dl lettrømme
  • ca. 0,5 dl melk
  • 1 ts sukker
  • 2 ss sitronsaft
  • 2 stilker frisk dill
Del

Sandwich med grillet ørret

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ta vare på restene når du griller fisk! Rester av grillet ørret, laks eller annen fisk danner grunnlaget for lunsj eller middag dagen etter, og det er ikke mye som skal til for å få et skikkelig deilig og mettende måltid. La deg inspirere til å bruke opp restene med denne oppskriften, og bruk det du har!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • ca. 200 g ferdig grillet ørret eller annen fisk
  • 2 skiver brød , gjerne surdeigsbrød
  • 2 ss smør
  • 0,5 stk. bladsalat
  • 0,5 stk. agurk
  • 2 stk. reddik
  • 1 stk. vårløk

Dressing:

  • 1 dl lettrømme
  • ca. 0,5 dl melk
  • 1 ts sukker
  • 2 ss sitronsaft
  • 2 stilker frisk dill

Slik gjør du

  1. Del fisken i mindre biter med fingrene, og fjern eventuelle bein.
  2. Rist brødskivene i brødrister og smør dem med litt smør, eller stek dem i litt smør i en middels varm stekepanne til de er gylne.
  3. Skyll og tørk salaten. Skjær agurk i tynne skiver på langs med ostehøvel, og reddik og vårløk fint. Fordel grønnsakene og fiskebitene på de ristede brødskivene.
  4. Visp sammen rømme og melk til en tynn dressing. Smak til med sukker, sitronsaft, salt og pepper og bland inn hakket dill. Hell dressingen over salaten og server. 

Sandwich med grillet ørret

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant