Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Saltbakt ørretfilet med salat

Ingredienser

  • 800 g ørretfilet
  • 200 g grovt grovt salt
  • 1 stk. sitron
  • 1 pose blandet babybladsalat
Del

Saltbakt ørretfilet med salat

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Å bake fisk på en på grovt salt gjør den ekstra saftig, og er en enkel og flott måte å lykkes. Ørret egner seg utmerket til å tilberedes på denne måten.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 800 g ørretfilet
  • 200 g grovt grovt salt
  • 1 stk. sitron
  • 1 pose blandet babybladsalat

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Ha salaten i en bolle og server den saltbakte ørreten med en vinaigrettedressing, rømme og kokte poteter.

De aller fleste fiskefileter med skinn kan bakes på denne måten. Det er også supert å bake hele fileter, og krydre på ulike måter - prøv for eksempel med grovknuste senneps- og korianderfrøsammen med salt og pepper. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB13 22.03.2023 13:23:33