Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Saltbakt ørretfilet med salat

Saltbakt ørretfilet med salat

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g ørretfilet
  • 200 g grovt salt
  • 1 stk. sitron
  • 1 pose blandet babybladsalat
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Å bake fisk på en på grovt salt gjør den ekstra saftig, og er en enkel og flott måte å lykkes. Ørret egner seg utmerket til å tilberedes på denne måten.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g ørretfilet
  • 200 g grovt salt
  • 1 stk. sitron
  • 1 pose blandet babybladsalat

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server den saltbakte ørreten med en vinaigrettedressing, rømme og kokte poteter.

De aller fleste fiskefileter med skinn kan bakes på denne måten. Det er også supert å bake hele fileter, og krydre på ulike måter - prøv for eksempel med grovknuste senneps- og korianderfrøsammen med salt og pepper. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB13 25.04.2024 08:08:04