Ingredienser

  • ca. 200 g ferdig grillet klippfisk eller annen fisk
  • ca. 100 g cherrytomat
  • 1 pose ruccula
  • 0,5 potte frisk basilikum
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 1 stk. rødløk
  • 0,5 bunt bladpersille
  • 1 dl valnøttkjerner
  • 1 stk. grønn chili
  • 2 båter hvitløk
  • revet skall av 0,5 stk. sitron
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 2 ss olivenolje
Del

Salat med grillet klippfisk

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hva gjør du når det blir igjen rester etter den deilige grillmiddagen? Jo, da blir det en deilig salat neste dag! Vi hadde igjen et par fine stykker grillet klippfisk, men her er det rom for å bruke det du har. Vi lover - restene blir minst like gode dagen derpå!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • ca. 200 g ferdig grillet klippfisk eller annen fisk
  • ca. 100 g cherrytomat
  • 1 pose ruccula
  • 0,5 potte frisk basilikum
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 1 stk. rødløk
  • 0,5 bunt bladpersille
  • 1 dl valnøttkjerner
  • 1 stk. grønn chili
  • 2 båter hvitløk
  • revet skall av 0,5 stk. sitron
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 2 ss olivenolje

Slik gjør du

  1. Del den kalde fisken i mindre biter med fingrene.
  2. Skyll og tørk cherrytomatene og grill eller stek dem i en varm stekepanne til de blir myke.
  3. Fordel ruccula og urter på et fat. Skjær rødløken i tynne båter og bland den med salaten. Legg fiskebiter og tomater oppå.
  4. Finkutt persille, valnøtter, chili og hvitløk, og riv sitronskallet fint. Bland alt godt. topp salaten med rundt halvparten av blandingen, og ha resten i en skål.
  5. Press sitronsaft og drypp litt olivenolje over salaten. Krydre med litt salt og pepper og server salaten med en gang. 

Salat med grillet klippfisk

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant