Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Salat med grillet klippfisk

Salat med grillet klippfisk

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 200 g ferdig grillet klippfisk eller annen fisk
  • ca. 100 g cherrytomat
  • 1 pose ruccula
  • 0,5 potte frisk basilikum
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 1 stk. rødløk
  • 0,5 bunt bladpersille
  • 1 dl valnøttkjerner
  • 1 stk. grønn chili
  • 2 båter hvitløk
  • revet skall av 0,5 stk. sitron
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 2 ss olivenolje
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hva gjør du når det blir igjen rester etter den deilige grillmiddagen? Jo, da blir det en deilig salat neste dag! Vi hadde igjen et par fine stykker grillet klippfisk, men her er det rom for å bruke det du har. Vi lover - restene blir minst like gode dagen derpå!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 200 g ferdig grillet klippfisk eller annen fisk
  • ca. 100 g cherrytomat
  • 1 pose ruccula
  • 0,5 potte frisk basilikum
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 1 stk. rødløk
  • 0,5 bunt bladpersille
  • 1 dl valnøttkjerner
  • 1 stk. grønn chili
  • 2 båter hvitløk
  • revet skall av 0,5 stk. sitron
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 2 ss olivenolje

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Salat med grillet klippfisk

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB15 25.04.2024 17:28:02