Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Røkt kolje med grønnsaksragu

Røkt kolje med grønnsaksragu

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g røkt kolje /hyse eller annen røkt fisk

Grønnsaksragu:

  • 1 stk. løk
  • 150 g persillerot
  • 250 g aromasopp eller sjampinjong
  • 2 ss nøytral olje
  • revet skall og saft av 0,5 stk. sitron
  • ca. 100 g frisk spinat
  • 2 ss hakket bladpersille
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Røkt kolje har her fått utradisjonelt følge av en deilig grønnsaksragu med masse smak, som matcher den røkte fisken veldig godt. En klatt yoghurt eller rømme og en lite skvis med sitron et friskt alternativ til saus.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g røkt kolje /hyse eller annen røkt fisk

Grønnsaksragu:

  • 1 stk. løk
  • 150 g persillerot
  • 250 g aromasopp eller sjampinjong
  • 2 ss nøytral olje
  • revet skall og saft av 0,5 stk. sitron
  • ca. 100 g frisk spinat
  • 2 ss hakket bladpersille

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gjerne med sitronbåter, perlespelt og en skål gresk yoghurt eller rømme.

Røkt kolje med grønnsaksragu

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9324, server:MP-PRD-WEB13 16.06.2024 22:35:16