Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Tyske potetpannekaker (reibekuche)

Tyske potetpannekaker

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. løk
  • 3 stk. egg
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 0,5 ts malt muskat
  • 4 ss hvetemel
  • 6 stk. potet
  • 4 ss nøytral olje eller smør til steking

Til servering:

  • 300 g bacon
  • 4 ss eplemos eller plommekompott
  • 2 ss hakket frisk gressløk eller vårløk
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Om disse potetpannekakene er en smårett, et tilbehør eller en dessert har vi ikke blitt helt enige om. Uansett passer de sammen med både søtt og salt – som her hvor vi har anrettet potetpannekakene med deilig eplemos og sprøstekt bacon. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. løk
  • 3 stk. egg
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 0,5 ts malt muskat
  • 4 ss hvetemel
  • 6 stk. potet
  • 4 ss nøytral olje eller smør til steking

Til servering:

  • 300 g bacon
  • 4 ss eplemos eller plommekompott
  • 2 ss hakket frisk gressløk eller vårløk

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Røren gir 10 store eller 15 små lapper.
Hold gjerne pannekakene varme i stekeovnen på 130 °C.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 24.04.2024 13:39:55