Ingredienser

  • 6 stk. mellomstor kokefast potet
  • 2 ss olje

Kryddermiks:

  • 0,5 ts salt
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 ts tørket timian
  • 0,5 ts hvitløkspulver
Del

Potet på pinne

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Potet kan tilberedes på mange måter, og med grillspyd kan du lage spiralpoteter! Potet på pinne gir poteten en sprø og god konsistens, og er en morsom måte å servere poteter på. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 6 stk. mellomstor kokefast potet
  • 2 ss olje

Kryddermiks:

  • 0,5 ts salt
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 ts tørket timian
  • 0,5 ts hvitløkspulver

Slik gjør du

  1. Skyll poteter godt, og behold skallet på. 
  2. Bland sammen salt, paprikakrydder, timian og hvitløkspulver i en liten skål. 
  3. Stikk en grillpinne inn gjennom poteten på langs. Bruk en skarp kniv til å skjære rundt poteten i en spiral. Pass på å ikke skjære helt gjennom sånn at poteten henger sammen hele veien.
  4. Dra spiralen fra hverandre og lag et mellomrom mellom skivene. Pensle på olje og dryss over krydderblandingen. 
  5. Fordel potetspydene utover et bakeark, og stek på 200°C i 25 minutter til potetene er gylne.

Server som tilbehør til middagen eller som snacks med hvitløksdip

Potet på pinne

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant