Lagre

Ingredienser

Mangosalat:

  • 3 stk. modne mango
  • 1 stk. rødløk
  • 2 stk. lime
  • 4 stk. pasjonsfrukt
  • 4 ss olivenolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 stk. lime i båter
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

413kcal

Energi

16.9g

Fett

35.6g

Protein

27g

Karbohydrater

2.8mg

Jern

Del

Grillspyd med mangosalat

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Grillspyd er en rask og enkel måte å grille på. Her har vi brukt ytrefilet av svin som er sunt og har en mild smak. En frisk mangosalat passer utmerket til svinefilet.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

Mangosalat:

  • 3 stk. modne mango
  • 1 stk. rødløk
  • 2 stk. lime
  • 4 stk. pasjonsfrukt
  • 4 ss olivenolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 stk. lime i båter
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

413kcal

Energi

16.9g

Fett

35.6g

Protein

27g

Karbohydrater

2.8mg

Jern

Slik gjør du

  1. Skrell mango, og kutt den i store biter. Rens rødløk, og skjær løk og lime i tynne skiver. Legg mango, rødløk og lime lagvis i et glass.
  2. Del pasjonsfrukt, ta ut innmaten med skje. Lag en dressing av pasjonsfrukten, olje, salt og pepper. Hell den over mangosalaten.
  3. Skjær lime i båter.
  4. Del skiver av ytrefilet i tre tykke strimler, og tre dem på spyd. Pensle med olje og grill spydene i 6-8 minutter. Snu ofte.

Server spydene og mangosalaten med noen båter av lime. 

Dersom du bruker trespyd, legg dem i vann i 15 minutter før du bruker dem, så de ikke begynner å brenne.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant