Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Potetvafler

Ingredienser

  • 4 stk. egg
  • 4 dl melk
  • 2 dl hvetemel
  • 1 dl potetmel
  • 1 ts salt
  • 1 ts bakepulver
  • 3 ss smeltet smør
  • 5 stk. potet

Tilbehør:

  • 200 g stekt bacon
  • 2 dl ruccula
  • 0,5 stk. rødløk
  • ca. 1,5 dl lettrømme
Del

Potetvafler

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Visste du at vafler like gjerne kan serveres som en liten smårett? Vi byr på potetvafler med stekt bacon, rucculasalat og en liten rømmeklatt.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. egg
  • 4 dl melk
  • 2 dl hvetemel
  • 1 dl potetmel
  • 1 ts salt
  • 1 ts bakepulver
  • 3 ss smeltet smør
  • 5 stk. potet

Tilbehør:

  • 200 g stekt bacon
  • 2 dl ruccula
  • 0,5 stk. rødløk
  • ca. 1,5 dl lettrømme

Slik gjør du

1. Bland alle ingrediensene til vaffelrøren.

2. Skrell potetene og riv dem på et grovt rivjern. Klem ut vannet og bland de revne potetene i røren. La røren svelle i 15 minutter. Rør i den av og til slik at ikke potetene blir misfarget.

3. Stek potetvaflene ved god varme.

Server med salat, sprøstekt bacon og en klatt rømme.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4723, server:MP-PRD-WEB11 31.03.2023 14:42:22