Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Rask pølse-pytt i panne

Ingredienser

  • 400 g kjøttpølse eller annet kjøtt
  • 2 ss eller margarin smør
  • 300 g kokt potet
  • 1 stk. løk
  • 1 stk. gulrot
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

  • 100 g sylteagurk , rødbeter eller kapers
  • 2 ss grov sennep
Del

Rask pølsepytt-i-panne

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Pytt i panne er typisk restemat, så her trenger du egentlig ingen oppskrift. Bruk det du har i kjøleskapet og det du har lyst på! Hakkede urter på toppen løfter retten opp et hakk eller to, men blir gjerne ansett som jålete av den tradisjonelle pytt-elsker.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 400 g kjøttpølse eller annet kjøtt
  • 2 ss eller margarin smør
  • 300 g kokt potet
  • 1 stk. løk
  • 1 stk. gulrot
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

  • 100 g sylteagurk , rødbeter eller kapers
  • 2 ss grov sennep

Slik gjør du

  1. Kutt pølse i 1-1 ½ cm store terninger og stek dem lett i en stekepanne med smør.
  2. Kutt grønnsakene i like store biter som pølsa og ha dem i stekepannen etter hvert som du kutter. Rør om av og til. Stek til alt er gjennomvarmt og har fått litt farge. Smak til med salt og pepper.

Server pytten med sylteagurk og grov sennep.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4723, server:MP-PRD-WEB14 02.04.2023 00:35:10