Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Rask pølse-pytt i panne

Rask pølsepytt-i-panne

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g kjøttpølse eller annet kjøtt
  • 2 ss eller margarin margarin
  • 300 g kokt potet
  • 1 stk. løk
  • 1 stk. gulrot
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Pytt i panne er typisk restemat, så her trenger du egentlig ingen oppskrift. Bruk det du har i kjøleskapet og det du har lyst på! Hakkede urter på toppen løfter retten opp et hakk eller to, men blir gjerne ansett som jålete av den tradisjonelle pytt-elsker.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g kjøttpølse eller annet kjøtt
  • 2 ss eller margarin margarin
  • 300 g kokt potet
  • 1 stk. løk
  • 1 stk. gulrot
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server for eksempel pytten med sylteagurk, rødbeter eller kapers og grov sennep.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB13 25.04.2024 17:30:17