Ingredienser

  • 8 stk. grillpølse eller annen pølse
  • 8 stk. pølsebrød
  • 1 stk. hakket løk
  • 1 boks hermetiske maiskorn , stor
  • 2 dl revet hvitost
Del

Gratinerte pølser

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Her er en original måte å variere pølse i brød på! Sett fram et utvalg av gode pølsetilbehør og la hver enkelt mekke sine favorittpølsekombinasjoner. Det er utrolig hva som kan få plass i et pølsebrød!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 8 stk. grillpølse eller annen pølse
  • 8 stk. pølsebrød
  • 1 stk. hakket løk
  • 1 boks hermetiske maiskorn , stor
  • 2 dl revet hvitost

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 225 ° C. Legg pølser i brød i en ildfast form.
  2. Strø hakket løk og mais, eller det tilbehøret du har lyst på, over hver pølse. Våre forslag til tilbehør er hakket løk, hakket tomat, paprika, chili, agurk, purre, hvitløk, mais, syltet løk, relish, jalapeno, sennep, agurkmix, pesto og rømme.
  3. Strø over revet ost, og gratiner i ovnen på 225° C i ca. 15 minutter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant