Gratinerte pølser

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Her er en original måte å variere pølse i brød på! Sett fram et utvalg av gode pølsetilbehør og la hver enkelt mekke sine favorittpølsekombinasjoner. Det er utrolig hva som kan få plass i et pølsebrød!

Ingredienser

  • 8 stk grillpølse eller annen pølse
  • 8 stk pølsebrød
  • 1 stk hakket løk
  • 1 boks hermetiske maiskorn , stor
  • 2 dl revet hvitost

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 225 ° C. Legg pølser i brød i en ildfast form.
  2. Strø hakket løk og mais, eller det tilbehøret du har lyst på, over hver pølse. Våre forslag til tilbehør er hakket løk, hakket tomat, paprika, chili, agurk, purre, hvitløk, mais, syltet løk, relish, jalapeno, sennep, agurkmix, pesto og rømme.
  3. Strø over revet ost, og gratiner i ovnen på 225° C i ca. 15 minutter.
 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.