Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pasta med lammekjøttboller

Pasta med lammekjøttboller

Ingredienser

porsjoner

Lammekjøttboller:

  • 400 g kjøttdeig av lam
  • 0,5 båt finhakket hvitløk
  • 0,5 ts paprikapulver
  • 0,5 ts malt spisskummen
  • 0,5 ts chilipulver
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 dl vann
  • 2 ss margarin eller olje til steking

Tomatsaus:

  • 1 stk. gul paprika
  • 1 stk. rød paprika
  • 1 glass tomatsaus

Til servering:

  • 500 g pasta penne
  • 0,5 potte frisk koriander
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Pasta med tomatsaus og kjøttboller er en av de mest populære hverdagsrettene her i landet. Her har vi brukt kjøttdeig av lam, noen gode krydderier og toppet retten med koriander. Supergodt!  

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Lammekjøttboller:

  • 400 g kjøttdeig av lam
  • 0,5 båt finhakket hvitløk
  • 0,5 ts paprikapulver
  • 0,5 ts malt spisskummen
  • 0,5 ts chilipulver
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 dl vann
  • 2 ss margarin eller olje til steking

Tomatsaus:

  • 1 stk. gul paprika
  • 1 stk. rød paprika
  • 1 glass tomatsaus

Til servering:

  • 500 g pasta penne
  • 0,5 potte frisk koriander

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server pasta i dype skåler med kjøttboller og dryss over rikelig med koriander.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB13 14.04.2024 17:17:03