Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lammeboller

Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig av lam
  • 1,5 ts salt
  • 0,5 stk. finhakket løk
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 0,5 ts kajennepepper
  • 0,5 ts malt ingefær
  • 0,25 ts revet muskatnøtt
  • 2 ss potetmel
  • 1,5 dl vann eller melk
  • 2 ss olje til steking
Del

Lammekjøttboller

(1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lammekjøttdeig egner seg perfekt til å lage små, deilige kjøttboller med masse smak. Disse er laget uten mel eller egg, og smaker knallgodt både som tapas og til pasta eller hjemmelaget potetmos.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig av lam
  • 1,5 ts salt
  • 0,5 stk. finhakket løk
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 0,5 ts kajennepepper
  • 0,5 ts malt ingefær
  • 0,25 ts revet muskatnøtt
  • 2 ss potetmel
  • 1,5 dl vann eller melk
  • 2 ss olje til steking

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Tilsett finhakket hvitløk og persille i bollene for mer smak. Farsen kan også lages i foodprosessor.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB11 30.03.2023 00:22:37