Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lammeboller

Lammekjøttboller

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g kjøttdeig av lam
  • 1,5 ts salt
  • 0,5 stk. finhakket løk
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 0,5 ts kajennepepper
  • 0,5 ts malt ingefær
  • 0,25 ts revet muskatnøtt
  • 2 ss potetmel
  • 1,5 dl vann eller melk
  • 2 ss nøytral olje til steking
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lammekjøttdeig egner seg perfekt til å lage små, deilige kjøttboller med masse smak. Disse er laget uten mel eller egg, og smaker knallgodt både som tapas og til pasta eller hjemmelaget potetmos.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g kjøttdeig av lam
  • 1,5 ts salt
  • 0,5 stk. finhakket løk
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 0,5 ts kajennepepper
  • 0,5 ts malt ingefær
  • 0,25 ts revet muskatnøtt
  • 2 ss potetmel
  • 1,5 dl vann eller melk
  • 2 ss nøytral olje til steking

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Tilsett finhakket hvitløk og persille i bollene for mer smak. Farsen kan også lages i foodprosessor.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB14 14.04.2024 16:15:57