Ingredienser

  • 300 g biffkjøtt i strimler
  • 2 ss olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 0,5 pk frisk spinat
  • 20 g pinjekjerner
  • 2 stk. hermetisk grillet paprika
  • 15 stk. sorte oliven
  • 3 stk. egg
  • 3 dl melk

Paibunn:

  • 125 g smør
  • 200 g fullkornhvetemel
  • 2 ss vann
Del

Biffpai

(1)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Biffpai er hyggelig gjestemat. Med strimler av ytrefilet, spinat, grillet paprika og fullkornsbunn er dette en smaksrik pai som både vil glede og mette selskapet. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 300 g biffkjøtt i strimler
  • 2 ss olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 0,5 pk frisk spinat
  • 20 g pinjekjerner
  • 2 stk. hermetisk grillet paprika
  • 15 stk. sorte oliven
  • 3 stk. egg
  • 3 dl melk

Paibunn:

  • 125 g smør
  • 200 g fullkornhvetemel
  • 2 ss vann

Slik gjør du

  1. Kna fullkornshvetemel og smør sammen, tilsett kaldt vann og bland det godt til en jevn deig. La deigen stå kaldt i ca. 30 minutter. Trykk deigen ut i en paiform og prikk den med en gaffel. Forstek bunnen på 200 °C i 12-15 minutter til den er litt gyllen.
  2. Brun biffstrimler i olje i en panne, krydre med salt og pepper. Tilsett spinat og pinjekjerner og la det steke noen minutter. Ha i paprika og oliven på slutten.
  3. Legg stekt kjøtt og grønnsaker over i paiformen, tilsett sammenvispet egg og melk. Stek paien i ca. 35-40 minutter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant