Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Biffpai

Biffpai

Ingredienser

porsjoner

Paibunn:

  • 125 g smør
  • 200 g fullkornhvetemel
  • 2 ss vann

Fyll:

  • 300 g biffkjøtt i strimler
  • 2 ss nøytral olje
  • 0,5 pk frisk spinat
  • 20 g pinjekjerner
  • 2 stk. hermetisk grillet paprika
  • 1 dl sorte oliven
  • 3 stk. egg
  • 3 dl melk
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Biffpai er hyggelig gjestemat. Med strimler av ytrefilet, spinat, grillet paprika og fullkornsbunn er dette en smaksrik pai som både vil glede og mette selskapet. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Paibunn:

  • 125 g smør
  • 200 g fullkornhvetemel
  • 2 ss vann

Fyll:

  • 300 g biffkjøtt i strimler
  • 2 ss nøytral olje
  • 0,5 pk frisk spinat
  • 20 g pinjekjerner
  • 2 stk. hermetisk grillet paprika
  • 1 dl sorte oliven
  • 3 stk. egg
  • 3 dl melk

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB14 16.04.2024 08:41:53