Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Tom Kha Gai med kyllingfilet

Ingredienser

  • 200 g fullkornris
  • 3 stk. kyllingfilet
  • 100 g frisk ingefær
  • 2 båter hvitløk
  • 1 stk. sitrongress
  • 8 dl kyllingkraft
  • 3,5 dl lett kokosmelk
  • 2 ss fiskesaus (asiatisk)
  • saft og skall av 1 stk. lime
  • 0,5 ts chiliflakes
  • 2 ss frisk koriander
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

248 kcal

Energi

11 g

Fett

29 g

Protein

8.9 g

Karbohydrater

0.5 mg

Jern

Del

Tom Kha Gai med kyllingfilet

(15)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Tom Kha Gai er en meget god og smakfull kyllingsuppe fra Thailand. Originalt lages den av en hel kylling og galangarot. Vi har laget vår litt enklere med fersk ingefær og kyllingfilet.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 200 g fullkornris
  • 3 stk. kyllingfilet
  • 100 g frisk ingefær
  • 2 båter hvitløk
  • 1 stk. sitrongress
  • 8 dl kyllingkraft
  • 3,5 dl lett kokosmelk
  • 2 ss fiskesaus (asiatisk)
  • saft og skall av 1 stk. lime
  • 0,5 ts chiliflakes
  • 2 ss frisk koriander
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

248 kcal

Energi

11 g

Fett

29 g

Protein

8.9 g

Karbohydrater

0.5 mg

Jern

Slik gjør du

trinn du kan merke av

 Server med kokt ris.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB13 27.01.2023 12:57:32