Ingredienser

  • 4 stk. grillet kyllinglår
  • 200 g sopp i skiver
  • 10 stk. sjalottløk
  • 1 boks ferdig soppsuppe eller mild kyllingsuppe
  • 1,5 dl vann
  • 1 beger crème fraîche orginal, 35 %
  • 0,5 stk. rød paprika
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Del

Kylling i form

(13)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Enkelte dager er mer hektisk enn andre, og da er det kjekt med en middagsrett som nesten gjør seg selv. Med ferdiggrillede kyllinglår, paprika og en ferdigsuppe er middagen på bordet i løpet av en liten halvtime.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 4 stk. grillet kyllinglår
  • 200 g sopp i skiver
  • 10 stk. sjalottløk
  • 1 boks ferdig soppsuppe eller mild kyllingsuppe
  • 1,5 dl vann
  • 1 beger crème fraîche orginal, 35 %
  • 0,5 stk. rød paprika
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

  1. Del kyllinglår i to og ha dem i en smurt ildfast form.
  2. Del sopp i skiver og stek dem lett. Stek sjalottløk til de er blanke.
  3. Bland sammen suppe, vann og crème fraîche. Krydre med salt og pepper. Hell soppstuingen over kyllinglårene og legg på stekt sopp og løk.
  4. Sett formen inn i ovn ved 200 °C i ca. 25 minutter.
  5. Dryss over hakket paprika.

Server gjerne med godt brød.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant