Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Nakkekoteletter

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 800 g nakkekoteletter av svin
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss smør
  • 1 stk. sitron
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss hakket frisk rosmarin
Del

Nakkekoteletter

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Nakkekoteletter med hvitløk, sitron og rosmarin. Steker du de riktig passer de like godt til fest som hverdag. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 800 g nakkekoteletter av svin
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss smør
  • 1 stk. sitron
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss hakket frisk rosmarin

Slik gjør du

  1. Ha salt og pepper på nakkekotelettene.
  2. Riv skallet av en sitron med et rivjern, finkutt hvitløken og rosmarinen.
  3. Sett en stekepanne over middels høy varme. Stek kotelettene i ca. 2 minutter på hver side sammen med olje. Når de har fått en fin farge på begge sider tilsetter du smør, sitronskall, hvitløk og rosmarin. Snu de noen ganger sånn at krydderet blandet godt inn med smøret.
  4. Sett på lokk og la de steke videre i 5 minutter på lav varme.

 Server med ovnsbakte poter og en god salat. 

 

Slik steker du perfekte nakkekoteletter:

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3579, server:MP-PRD-WEB14 04.12.2022 05:49:16