Nakkekoteletter

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Nakkekoteletter med hvitløk, sitron og rosmarin. Steker du de riktig passer de like godt til fest som hverdag. 

Ingredienser

  • 800 g nakkekoteletter av svin
  • 12 ts salt
  • 14 ts kvernet pepper
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss smør
  • 1 stk sitron
  • 2 båt hvitløk
  • 2 ss hakket frisk rosmarin

Slik gjør du

  1. Ha salt og pepper på nakkekotelettene.
  2. Riv skallet av en sitron med et rivjern, finkutt hvitløken og rosmarinen.
  3. Sett en stekepanne over middels høy varme. Stek kotelettene i ca. 2 minutter på hver side sammen med olje. Når de har fått en fin farge på begge sider tilsetter du smør, sitronskall, hvitløk og rosmarin. Snu de noen ganger sånn at krydderet blandet godt inn med smøret.
  4. Sett på lokk og la de steke videre i 5 minutter på lav varme.

 Server med ovnsbakte poter og en god salat. 

 

Slik steker du perfekte nakkekoteletter:

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.