Kikertsalat med eggerøre

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Denne salaten er saftig, smakfull og fresh. Perfekt for deg som leter etter inspirasjon til en sunn rett som kan passe som lunsj eller middag.

Ingredienser

  • 400 g hermetiske kikerter
  • 1 stk rødløk
  • 2 stk appelsin
  • 4 ss hakket frisk persille
  • 1 pakke blandet babybladsalat (à 65 g)
  • 8 stk egg
  • 8 ss vann
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 2 ss margarin til steking
Vis næringsinnhold
Energi
370kcal
Fett
17.8g
Protein
23.1g
Karbohydrater
24.6g
Jern
4.5mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Hell kikerter i et dørslag og la dem renne godt av seg.
  2. Skjær rødløk i tynne strimler. Skjær skall av appelsin og skjær i skiver.
  3. Bland sammen kikerter, rødløk, appelsin, persille og salat.
  4. Knekk egg i en bolle, og visp sammen med vann, salt og pepper. Varm en stekepanne, ha i margarin og stek eggene til eggerøre.
  5. Vend inn eggerøren i salaten. 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.