Ingredienser

  • 1 l kyllingbuljong (utblandet)
  • 4 stk. kyllingfilet
  • 1 stk. gulrot i små biter
  • 100 g sellerirot i små biter
  • 1 stk. hakket løk
  • 100 g grønn squash i terninger
  • 100 g aspargesbønner
  • 100 g grovrevet grønnkål eller spinat
  • 2 ss hakket frisk gressløk
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

208kcal

Energi

2.1g

Fett

39.4g

Protein

5.4g

Karbohydrater

4.8mg

Jern

Del

Høstsuppe med kylling

(2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Her er en suppe med mange variasjonsmuligheter. Med utgangspunkt i en god buljong kan du tilsette grønnsaker etter tilgang og fantasi og lage din helt spesielle variant.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 l kyllingbuljong (utblandet)
  • 4 stk. kyllingfilet
  • 1 stk. gulrot i små biter
  • 100 g sellerirot i små biter
  • 1 stk. hakket løk
  • 100 g grønn squash i terninger
  • 100 g aspargesbønner
  • 100 g grovrevet grønnkål eller spinat
  • 2 ss hakket frisk gressløk
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

208kcal

Energi

2.1g

Fett

39.4g

Protein

5.4g

Karbohydrater

4.8mg

Jern

Slik gjør du

  1. Kok opp kyllingbuljong og legg i kylling skåret i passe store suppebiter.
  2. Kok opp og tilsett de harde grønnsakene. La dem småkoke et par minutter og fortsett å legge i grønnsakene etter hvert som du har stelt dem. Bladgrønnsakene trenger bare så vidt å koke opp, så er de ferdige.
  3. Dryss over raust med hakket gressløk, og smak til med salt og kvernet pepper.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant