Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Hjemmelaget yoghurt alternativ 2

Hjemmelaget yoghurt

Ingredienser

porsjoner

1 porsjon gir ca 1 liter

  • 1 l melk
  • 3 ss gresk yoghurt eller yoghurt naturell
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (8)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Er du en yoghurtelsker? En av de som ikke kan få nok av dette deilige, syrlige melkeproduktet? Lag den selv, da vel! Har du melk og en yoghurtrest i kjøleskapet, kan du nyte din egen hjemmelagede yoghurt i morgen tidlig!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

1 porsjon gir ca 1 liter

  • 1 l melk
  • 3 ss gresk yoghurt eller yoghurt naturell

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Oppbevar yoghurten i kjøleskapet. Oppbevart riktig, har kan yoghurten holde seg i flere uker.

Vil du ha en tykkere yoghurt, kan du helle den i et kaffefilter og la den renne av seg noen timer. mysen kan du bruke til brødbakst.

Neste gang du skal lage yoghurt, bruker du litt av din hjemmelagede og gjentar prosessen.

Spis yoghurten som den er, eller server den med syltetøy, honning og nøtter eller frisk frukt. Den er også ypperlig til tzatziki, urtedip eller marinade. 

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB14 13.04.2024 04:42:15