Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Yoghurtdressing

Yoghurtdressing

Ingredienser

porsjoner
  • 3 dl yoghurt naturell
  • 4 ss finhakkede urtekrydder f.eks persille, koriander eller gressløk
  • 1 ts sukker eller honning
  • 0,25 ts salt , gjerne urtesalt
  • 0,25 ts kvernet pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Yoghurt er et ypperlig utgangspunkt for kalde dressinger og sauser. Bland inn friske eller tørkede urter, og rund av smaken med bittelitt sukker. Godt til alle slags salater, wraps og grillmat.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 3 dl yoghurt naturell
  • 4 ss finhakkede urtekrydder f.eks persille, koriander eller gressløk
  • 1 ts sukker eller honning
  • 0,25 ts salt , gjerne urtesalt
  • 0,25 ts kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Bland alle ingrediensene og smak til med sukker, salt og pepper
  2. oppbevar dressingen kaldt til servering
Om du vil ha en litt tykkere dressing, kan du la yoghurten renne av seg i et kaffefilter en stund. Du kan også bruke gresk eller tyrkisk yoghurt som er tykkere, eller blande yoghurten med litt majones, rømme eller kefir. Smaken kan varieres i det uendelige ved å tilsette finhakket løk og hvitløk, leke med ulike urter og krydder, eller erstatte sukker med honning.
La gjerne dressingen stå avkjølt ca. 1 time før servering, dette gir dressingen en kraftigere smak.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB15 25.05.2024 03:12:16