Ingredienser

  • 600 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ts malt spisskummen
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 ts olje
  • 6 dl varm hønsebuljong (utblandet)
  • 0,5 ts gurkemeie (kan utelates)
  • 1 båt revet hvitløk
  • 6 dl ukokt hurtigris
  • 2 stk. vårløk
  • 1 stk. rød paprika
  • 2 dl frosne erter
  • 2 stilker grovhakket bladpersille
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

508kcal

Energi

8,9g

Fett

41.5g

Protein

63.1g

Karbohydrater

2,5mg

Jern

Del

Alt i en form

(8)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Enklere kan det knapt gjøres å lage middag fra bunnen! Bland alle ingrediensene i samme form, sett formen i ovnen og la resten gå av seg selv mens du gjør noe helt annet.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 600 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ts malt spisskummen
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 ts olje
  • 6 dl varm hønsebuljong (utblandet)
  • 0,5 ts gurkemeie (kan utelates)
  • 1 båt revet hvitløk
  • 6 dl ukokt hurtigris
  • 2 stk. vårløk
  • 1 stk. rød paprika
  • 2 dl frosne erter
  • 2 stilker grovhakket bladpersille
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

508kcal

Energi

8,9g

Fett

41.5g

Protein

63.1g

Karbohydrater

2,5mg

Jern

Slik gjør du

  1. Bland strimlet svinekjøtt sammen med spisskummen, paprikapulver, olje, litt salt og pepper i en bolle.
  2. Kok opp buljong, og rør inn gurkemeie og revet hvitløk.
  3. Ha ris i en ildfast form. Skjær vårløk i grove biter, paprika i store terninger og bland det i risen. Ha også i erter og hell over buljongen.
  4. Fordel kjøttet på toppen og sett formen midt i ovnen på 180° C i ca. 20 minutter. Sjekk at risen er gjennomkokt. Sett på grillelementet eller overvarme og stek videre i 3-5 minutter for å få en gyllen farge på kjøttet.
  5. Dryss over litt grovhakket bladpersille før servering.

Server gjerne med godt brød og salat.

Alt i en form - høydebilde

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant