Fiskekakemumier

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Skumle fiskekakemumier er skremmende godt enten du serverer det på halloweenfesten, i barnebursdag eller på tur i skogen. Superenkelt å lage, og med litt blodig ketchup blir det også ekstra ekkelt å spise.

Ingredienser

  • 10 stk fiskekaker
  • 12 stk ferdig pizzadeig (rå), langpanne
  • 2 ts redusert balsamicoeddik til øyne
  • 1 dl ketchup

Slik gjør du

  1. Forvarm stekeovn til 180 °C. Ta fiskekakene ut av pakken.
  2. Skjær pizzadeig i 5 mm tykke strimler.
  3. Surr en og en fiskekake inn i deigstrimlene. Om du vil ha deigen surret løs eller tett, er opp til deg.
  4. Legg fiskekakene på et bakepapirkledd stekebrett, og stek dem midt i ovnen i 8-10 minutter, eller til deigen har hevet fint og fått en gyllen farge.
  5. Pynt med redusert balsamicoeddik for å lage øyne og server fiskekakene med ketchup.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.