Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Gulrotstuing

Gulrotstuing

Ingredienser

4  porsjoner
  • 500 g gulrot
  • 2 ss hvetemel
  • 2,5 dl melk
  • 0,25 ts malt muskat
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Gulrotstuing er tradisjonelt tilbehør til en rekke ulike retter som fersk og røkt fisk, kjøttkaker og koteletter. Gulrøttene kan blandes eller byttes ut med andre rotgrønnsaker, og smakes til med for eksempel hakkede urter. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 500 g gulrot
  • 2 ss hvetemel
  • 2,5 dl melk
  • 0,25 ts malt muskat

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Norsk tradisjonsmat

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB14 25.04.2024 17:43:44