Mumiepølser

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Skumle mumiepølser er skremmende godt enten du serverer det på halloweenfesten, i barnebursdag eller på tur i skogen. Superenkelt å lage, og med litt blodig ketchup blir det også ekstra ekkelt å spise. 

Ingredienser

  • 10 stk. grillpølse
  • 0,5 pk ferdig pizzadeig (rå), langpanne
  • 20 stk. hel nellik
  • 1 dl ketchup

Slik gjør du

1. Forvarm stekeovn til 180 °C. Ta pølsene ut av pakken.

2. Skjær pizzadeig i 5 mm tykke strimler.

3. Surr en og en pølse inn i deigstrimlene. Om du vil ha deigen surret løs eller tett, er opp til deg.

4. Legg pølsene på et bakepapirkledd stekebrett, og stek dem midt i ovnen i 8-10 minutter, eller til deigen har hevet fint og fått en gyllen farge.

5. Stikk inn nellikspiker som øyne og server pølsene med ketchup. 

Se så enkelt!

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Pga ferie er kommentarfeltet stengt i juli.