Ferske vårruller med kylling

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Rispapirruller med friske grønnsaker i spreke farger og saftig kyllingfilet. Nesten som å spise regnbuen! Lag gjerne en peanøttdip eller hoisinsaus til for ekstra asiatisk smak på denne lekre retten.

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. kyllingfilet
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts peppermiks
  • 1 ss nøytral olje eller margarin til steking
  • 16 stk. rispapir
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 2 ss sesamfrø til pynt

Fyll:

  • 1 kg gulrot
  • 1 stk. rød spisskål
  • 1 bunt vårløk
  • 1 stk. agurk
  • 1 stk. romanosalat eller hjertesalat

Slik gjør du

bar

Server gjerne de ferske vårrullene sammen med en hoisin-  eller peanøttdip.