Brødsmulesti
1 porsjon gir 6 ciabatta.
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Den beste ciabattaen lager du selv! Og vil du ha luftige, litt seige småbrød på ordentlig italiensk vis, lager du dem med eltefri metode. Det krever minimalt med jobb, og resultatet blir sprø, deilige og myke rundstykker. Perfekt til helgefrokosten!
Nystekte ciabatta smaker nydelig sammen med smør og ost, eller varme rørte bær.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.