Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Speltbrød

Ingredienser

1  porsjoner
  • 500 g siktet speltmel
  • 1 ts salt
  • 0,25 ts tørrgjær
  • 4 dl vann
Del

Eltefritt speltbrød

(2)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Å bake et speltbrød er ikke så vanskelig. Ved å lage en forholdsvis bløt deig vil resultatet bli saftig og godt. Her har vi valgt å bruke en eltefri teknikk, men den kan også lages i kjøkkenmaskin. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

1  porsjoner
  • 500 g siktet speltmel
  • 1 ts salt
  • 0,25 ts tørrgjær
  • 4 dl vann

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Det er gøy å bake med eltefri teknikk. Du bør også prøve våre eltefrie rundstykker. Det er mange som sier de blir veldig gode!

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB11 26.03.2023 21:42:23