Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Speltbrød

Eltefritt speltbrød

Ingredienser

1  porsjoner
  • 500 g siktet speltmel
  • 1 ts salt
  • 0,25 ts tørrgjær
  • 4 dl vann
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Å bake et speltbrød er ikke så vanskelig. Ved å lage en forholdsvis bløt deig vil resultatet bli saftig og godt. Her har vi valgt å bruke en eltefri teknikk, men den kan også lages i kjøkkenmaskin. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

1  porsjoner
  • 500 g siktet speltmel
  • 1 ts salt
  • 0,25 ts tørrgjær
  • 4 dl vann

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Det er gøy å bake med eltefri teknikk. Du bør også prøve våre eltefrie rundstykker. Det er mange som sier de blir veldig gode!

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB15 26.04.2024 18:18:21