Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Eltefritt grovbrød stekt i gryte

Eltefritt og glutenfritt grytebrød

Ingredienser

porsjoner
  • 100 g glutenfrie havregryn
  • 100 g semper grov mix
  • 100 g grov melblanding, glutenfri
  • 300 g fin melblanding, glutenfri
  • 1 ts salt
  • 0,25 ts tørrgjær
  • 6 dl vann
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Grytebrød, eltefritt brød eller no-knead-bread om du vil, er en etterhvert velkjent brødbakingsteknikk som krever litt planlegging, men likevel minimal innsats. Belønningen er et luftig og saftig brød, med en perfekt sprø skorpe. I denne oppskriften er brødet både grovt og glutenfritt. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 100 g glutenfrie havregryn
  • 100 g semper grov mix
  • 100 g grov melblanding, glutenfri
  • 300 g fin melblanding, glutenfri
  • 1 ts salt
  • 0,25 ts tørrgjær
  • 6 dl vann

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Eksperimenter gjerne og tilsett frø, nøtter, tørket frukt eller lignende for å få en ny og spennende variant av brødet.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB12 15.04.2024 13:30:34