Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Annapotet i form

TikTok-oppskrifter som har gått viralt

Oppskrifter på TikTok sprer seg som ild i tørt gress! Plattformen er en populær arena for hacks, tips og triks på kjøkkenet, og vi har testet og samlet noen av de mest populære oppskriftene for deg.

Mellom dansevideoer, lip-synching og tutorials har også matlagingsvideoer tatt av på TikTok de siste årene. En glede for foodies, hobbykokker og matentusiaster! I løpet av de siste årene har den kreative og uhøytidelige plattformen eksplodert med mattips, oppskrifter og hacks på kjøkkenet. 

Noen trender har nådd et større publikum enn andre, og her har vi samlet noen av de største virale TikTok-oppskriftene:

Tomatsuppe bakt i ovn

Det er ikke uten grunn at tomatsuppe bakt i ovnen ble en hit over natten. Den er både enkel å tilberede, næringsrik og smaker helt nydelig! Alle ingrediensene bakes i ovnen, før den kjøres til en jevn suppe med buljong og fløte, og volla - så har du en varm og digg middag.

Gå til oppskriften her

Hvitløksbrød med bakt hvitløk 

Hva er vel diggere enn et rykende ferskt hvitløksbrød? Ikke vet vi. Denne herlighetheten med bakt hvitløk ble en stor hit på TikTok, og det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor. NB! Ingen fare for rester. 

Gå til oppskriften her!

Tortillawrap

Denne brettemetoden har tatt wraps til et nytt nivå. Her er det bare å fylle en tortillalefse med pålegget du liker best, og vipps så har du en enkel og digg lunsj eller middag.

Gå til oppskriften her!

Sprøstekte poteter 

Skikkelig sprø poteter ble raskt en viral oppskrift på TikTok. Her deler vi trikset for å få til en sprø og knasende utside og en fløyelsmyk kjerne. Nam!

Gå til oppskriften her!

Omelett wrap med spekeskinke 

Omelettwrap er en lifesaver for trofaste matpakkespisere, eller for alle som er glad i en varm og mettende lunsj. Omelettwrapen er rett og slett en omelett og tortillalefse som er stekt sammen, og deretter kan den fylles med digg pålegg og grønt. Bør testes!

Gå til oppskriften her!

Egg i pesto 

Pestoegg er eggeretten du kanskje ikke visste at du trengte i livet ditt. Det er rett og slett speilegg stekt i grønn pesto. Det trenger ikke å være noe mer komplisert enn det for å bli en favoritt. En rask, digg og mettende lunsj!

Gå til oppskriften her!

Egg i pesto

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB13 28.05.2024 06:10:35