Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Tørkede kantareller 2

Tørket sopp

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g fersk sopp
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Å tørke sopp er veldig enkelt, og gjør at du kan ha sopp til supper, gryter, brød og annet godt igjennom hele vinteren. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g fersk sopp

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Har du laget tørket kjøtt noen gang? Her i landet har vi tradisjon for å lage tørket reinsdyrkjøtt.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB12 17.07.2024 18:17:02