Svak saltlake Kategori Tradisjon Vanskelighetsgrad Enkel Tid Under 20 min Saltlake er en oppbevaringslake som brukes til oppbevaring av hjemmelaget julepålegg. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 4Kommentarer Ingredienser 300 g salt 5 l vann 1 ss sukker Slik gjør du Ha alle ingrediensene i et kar eller en bøtte. Rør godt til salt og sukker har løst seg opp. Oppbevares kjølig. Kjøttpålegget holder seg godt i ca. 10 dager i denne laken. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.