Lefse med sild og poteter

Kategori
Tradisjon
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Enkelt, godt, tradisjonelt og masse smak. Lefserull er populært og egner seg som appetittvekker, forrett eller snacks. Denne varianten med små biter av kryddersildfilet er fin å starte med for den som vil lære seg å like sild.

Ingredienser

  • 2 stk kryddersildfilet
  • 2 stk kokt potet
  • 14 stk purre
  • 2 stk lefse eller lompe
  • 2 ts dijonsennep
  • 2 ss rømme
  • 1 stilk frisk dill

Slik gjør du

  1. Skjær sild, poteter og purreløk i tynne skiver
  2. Smør litt sennep på hver lefse og legg på en klatt rømme.
  3. Fordel sild og poteter på lefsene og dryss over purreløk og dill.
  4. Rull sammen og del i to.
Du kan også finhakke alle ingrediensene og blande dem med rømme. Bruk den som topping på biter av knekkebrød som en appetittvekker.
 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.