Ingredienser

  • 2 stk. kryddersildfilet
  • 2 stk. kokt potet
  • 0,25 stk. purre
  • 2 stk. lefse eller lompe
  • 2 ts dijonsennep
  • 2 ss rømme
  • 1 stilk frisk dill
Del

Lefse med sild og poteter

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Enkelt, godt, tradisjonelt og masse smak. Lefserull er populært og egner seg som appetittvekker, forrett eller snacks. Denne varianten med små biter av kryddersildfilet er fin å starte med for den som vil lære seg å like sild.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 2 stk. kryddersildfilet
  • 2 stk. kokt potet
  • 0,25 stk. purre
  • 2 stk. lefse eller lompe
  • 2 ts dijonsennep
  • 2 ss rømme
  • 1 stilk frisk dill

Slik gjør du

  1. Skjær sild, poteter og purreløk i tynne skiver
  2. Smør litt sennep på hver lefse og legg på en klatt rømme.
  3. Fordel sild og poteter på lefsene og dryss over purreløk og dill.
  4. Rull sammen og del i to.
Du kan også finhakke alle ingrediensene og blande dem med rømme. Bruk den som topping på biter av knekkebrød som en appetittvekker.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant