Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Små, gullglitrende røkte sild på sprøstekt potetrösti er en nydelig forrett eller kveldsrett. Vi bør spise mer sild i alle former – det er både bærekraftig, sunt og godt!
Andre typer varm- eller kaldrøkt fisk kan erstatte bøkling.
Röstiene kan godt stekes ferdig i god tid og varmes i stekeovnen på 180 °C i noen minutter, til de blir sprø.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.